Hinaus saatavilla 24/7-periaatteella, ympäri vuoden

Maanrakennuspalvelut Äänekoskella sekä Saarijärven ja Viitasaaren alueella

Työskentelemme myös Konnevedellä, Karstulassa ja Kyyjärvellä

Hinaus- ja tiepalvelun ohella toimenkuvaamme kuuluvat olennaisena osana maanrakennuspalvelut sekä niihin liittyvät työt. Esimerkiksi louhinta, erilaiset kaivuu-urakat, puutavaran (energiapuu, risut ym.) kuljetus sekä vaihtolavojen tuonti ja vieminen onnistuvat meiltä varmalla otteella Äänekosken, Saarijärven, Viitasaaren, Konneveden, Karstulan ja Kyyjärven alueella. Olemme luotettava kumppani, joka toteuttaa sovitut urakat tehokkaasti annettuja aikatauluja noudattaen.

Louhinta

Louhintaa suoritamme siellä missä tarve vaatii. Louhimme muun muassa omakotitalojen pohjat, kaapelikanaalit, pihat, metsätiet ja vastaavat kohteet. Lisäksi teemme turvallisesti rakenneräjäytyksiä, mikäli on tarve tehdä purkuräjäytyksiä.

Kaivuutyöt

Kalustostamme löytyy minikaivuri ja Bobcat, joiden avulla pystymme tekemään kaivuutöitä onnistuneesti lähes laidasta laitaan. Erilaiset pihojen kaivuut, sadevesi-, viemäri- ja salaojajärjestelmien tekemiset, pensasaitojen ja kantojen poistot ja vastaavat toimenpiteet tapahtuvat aina varmalla otteella.

Puutavaran kuljetus

Älä anna risukon tai kantojen rumentaa pihaasi. Me noudamme kohteesta puutavaran, kuten energiapuun, risut ja kannot ja viemme ne mukanamme. Hoidamme tarvittaessa myös risujen, kantojen ja muun puujätteen oikeaoppisen hävityksen.

Vaihtolavapalvelut

Toimitamme ja noudamme vaihtolavat. Jos haluat kerätä kätevästi vaikkapa puutarhajätettä, tyhjentää varastot romuista tai siivota kotisi ylimääräisestä irtaimistosta, vaihtolava (jätelava) on tällöin erinomainen vaihtoehto. Tilaa meiltä lava haluamaasi kohteeseen, ja kun olet saanut tehtyä tyhjennys- tai siivousurakkasi, noudamme sen pois. Helppoa ja kätevää.

Ota yhteyttä!

Jos yllä mainitut maanrakennuspalvelut tai muut palvelumme herättivät mielenkiintosi, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!